Anda Docea

Poveşti aproape adevărate despre lucruri aproape întâmplate

miercuri

20

mai 2015

1

COMENTARII

Lansarea a trecut, ne pregătim de lansare

Scris de , Publicat in Camere de hotel

Personajele masculine ale cărţii nu au venit la lansare. Toată lumea mă întreabă asta, pentru că am declarat în repetate rânduri că le voi invita. Nu văd loc mai potrivit pentru a-ţi aduna toţi foştii aşa-zis iubiţi decât o lansare de carte. Că doar n-o să-i chemi la nunta ta.

Rochie

Foto: Cătălina Filip Coapşi

Au venit însă oameni mulţi şi dragi toţi. Colegele din TVR cu care împart acelaşi birou de 12 ani. Colegii de la emisiune, deşi aveau direct în acea seară şi au fost pe fugă. Prieteni din Timişoara, Braşov sau Brăila, care m-au lăsat cu gura căscată de uimire. Bloggeri din vremea primelor mele texte, pe care nu i-am mai văzut de atunci. Oameni care mă citeau în Tango. Poate unii care mă citesc doar acum. Persoane pe care le-am cunoscut numai pentru că nişte cărţi ne-au făcut să vibrăm la fel. Prieteni de pe facebook. Pe unii îi întâlneam pentru prima dată. Prietenii mei din viaţa reală. Alţi autori. Vreo doi bărbaţi cu care am traversat nişte nopţi scurte cu poveşti lungi. Arătau minunat şi la lumina zilei. Pe ei nu i-am făcut personaje, nu i-am iubit, nu i-am urât. Fain aşa.

Eu am vorbit şi mai repede ca de obicei, am purtat o fustă pe care o aveam desenată în minte cu mult timp înainte să fie tipărită cartea, carte care ştiam cum se va numi şi cui îi va fi dedicată înainte să scriu vreun rând. Nu am reuşit să povestesc cu toţi sau să personalizez prea mult autografele, aşa cum îmi propusesem. A trecut repede, ca toate chestiile grozave. La final, Alex mi-a împachetat un afiş al evenimentului, pe care l-aş fi vrut pentru tata, înainte să i-l cer, iar acesta cred că a fost momentul special al serii.

O seară în care personajele principale ale cărţii nu au venit, iar eu nici măcar nu am observat.

 

„Camere de hotel” se lansează şi la Bookfest, primul târg de carte la care stau şi eu cocoţată pe raft, la standul editurii Herg Benet, pavilionul C2. Momentul meu va fi de la ora 14.15, sâmbătă, 23 mai. Vă aştept!

Final

Foto: Alin Ioniţă

 

1 Comentariu

  1. jeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *